Zakelijk

Informatie

presentatie | seminar | lezing | workshop

Het Rietveld Theater ligt midden in het oude centrum van Delft en is gevestigd in een gemeentelijk monument en voormalig schoolgebouw. Het heeft de beschikking over drie ruimten op de begane grond: theaterzaal, foyer en studio.

Het theater is uitermate geschikt voor evenementen als presentaties, lezingen, workshops, brainstormsessies, seminars.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om jouw evenement te livestreamen. Je bereikt dan niet alleen meer mensen; je hebt ook een registratie van het evenement.

Wij hebben een aantal basisopties hieronder uitgewerkt. Uiteraard is het ook mogelijk om een evenement op maat te maken.

Een groot netwerk en creatieve denkers helpen ons om een evenement op maat te maken. Bijvoorbeeld door het toevoegen van een dagvoorzitter, presentator, een muzikaal intermezzo, theatrale aankleding, workshopdocent, cabaret op maat, drukwerk, specifieke catering. Maar ook het integreren van een presentatie in het livebeeld, moderator tijdens een livestream en kaartverkoop.

Catering

Wij kunnen jouw evenement verder aankleden met diverse horeca-arrangementen.

Voor lunch en diner werken wij samen met verschillende locale cateraars. Hierdoor kunnen wij gevarieerde keukens aanbieden.

Interesse?

Mail naar: productieteam@rietveldtheater.nl
OF
Bel naar: Dunja Gasper (06) 41136558 of Tamara Kuipers (06) 20141761