Vriend worden

Steun het theater

Wij weten als geen ander wat podiumkunsten met je kan doen en hoe gelukkig je dit kan maken; in de zaal of juist op het toneel. Om je creativiteit te prikkelen, gedachten te verzetten, belevingswereld te vergroten of om gewoon een avondje heerlijk te ontspannen… Om dat ieder jaar opnieuw te bereiken, bestaat ons theateraanbod uit een prachtige mix van professionals en regionale gezelschappen en talenten.

Draag je het Rietveld Theater een warm hart toe? Steun dan het theater door vriend te worden. De lidmaatschappen zijn een jaar geldig en je kunt je het hele jaar door aanmelden.

Vriend

Nieuwsbrief met het actuele programma

Kijk naar livestreams voor maar € 2,50

Geen annulerings- en omboekkosten

€ 15 per jaar

Huisvriend

Eens per jaar toegang voor 2 personen in de zaal voor een voorstelling naar keuze inclusief drankjes.

Uiterlijk 3 dagen voor de voorstelling doorgeven (vanwege het beperkte aantal kaarten is het wie het eerst komt, wie het eerst maalt).

€ 50 per jaar

Boezemvriend

Twee keer per jaar toegang voor 2 personen in de zaal voor een voorstelling naar keuze inclusief drankjes.

Uiterlijk 3 dagen voor de voorstelling doorgeven (vanwege het beperkte aantal kaarten is het wie het eerst komt, wie het eerst maalt).

€ 100 per jaar

Vriend wordenVRIEND WORDEN

Het theater houdt van vrienden, van veel vrienden. Word Vriend van het theater en ontvang onze nieuwsbrief en korting op verschillende voorstellingen.

Dit lidmaatschap kost € 15 per jaar. Met jouw bijdrage bouw je mee aan de programmering van het theater. Je mag altijd iemand meenemen om ook van de korting te kunnen laten genieten!

2 Comments on “VRIEND WORDEN

  1. hallo, ik kreeg een email dat ik me opnieuw moet aanmelden om 1 jaar weer vriend te kunnen zijn. Nou lees ik dat dat automatisch verlengd wordt. Was is nou waar?
    Daarnaast lukt het me niet om bij jullie in te loggen.
    groet, Anke van Lon

Geef een antwoord