Veelgestelde vragen

Kaartje kopen voor een livestream voorstelling

Hoe werkt het?

Je koopt een kaartje online voor jezelf of een huiskamer met meerdere kijkers. Je ontvangt een mail met een link naar de voorstelling op ons YouTube kanaal. Klik op de link en je kunt de voorstelling kijken. Als je een account hebt voor YouTube (gratis), kun je ook reageren (met uitzondering van kindervoorstellingen) via de live chat die de artiest ook ziet. Je kunt de voorstelling nog twee weken terugkijken met dezelfde link.

Kan ik de voorstelling ook op tv kijken?

Ja, dat is mogelijk maar wel afhankelijk van jouw apparatuur. Je kunt op tv kijken als je een smart tv hebt of als je chromecast of Apple tv hebt. 

Zie ook: https://www.draadloostvkijken.com/youtube-op-tv/

 

Ik heb een kaartje gekocht maar geen mail ontvangen.

Je hoort de email binnen enkele minuten te ontvangen. Kan het zijn dat deze in de spam terecht is gekomen?

Ik heb de voorstelling van …. gemist. Kan ik toch nog kijken?

Ja door een kaartje te kopen op onze pagina Terugkijken https://www.rietveldtheater.nl/terugkijken-thuis-theater/

De voorstelling is al begonnen. Kan ik toch nog kijken?

Ja. Een kaartje kun je kopen op onze pagina Terugkijken https://www.rietveldtheater.nl/terugkijken-thuis-theater/

Je kunt live invallen en achteraf nog eens vanaf het begin terug kijken, maar je kunt ook vanaf het begin beginnen.

Wat is het verschil tussen een ticket per bezoeker en een huiskamer ticket?

Kijk je alleen of kijk je met meerdere mensen naar de voorstelling. Wij kunnen dat natuurlijk niet controleren; wij gaan uit van de eerlijkheid van ons publiek..

 

Hoe lang is een voorstelling beschikbaar?

Je kunt de opname van de live voorstelling 2 weken terugkijken.
https://www.rietveldtheater.nl/terugkijken-thuis-theater/

Kan ik zaalkaarten kopen?

Ja, vanaf 1 juni mag er weer publiek bij de voorstellingen aanwezig zijn, met een maximum van 30 en minimaal 1,5 meter afstand. Zaalkaarten kun je hier kopen: https://www.rietveldtheater.nl/zaalkaarten/

Hoe maak ik een youtube account?

Met een Google-account krijg je toegang tot veel YouTube-functies, zoals likes, abonnementen en meedoen aan de live chat bij een voorstelling.

  1. Ga naar youtube.com
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Inloggen
  3. Klik op Meer opties > Account maken

 

Zaalkaartje kopen voor een voorstelling in de zaal

welke richtlijnen volgen jullie?

Wij volgen altijd de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Het kan dus zijn dat deze aangepast moeten worden. Wij zorgen ervoor dat het publiek, de artiesten en medewerkers op de hoogte zijn van de actuele maatregelen.

waar kan ik mijn fiets plaatsen?

Voor het coronavirus werd de fiets in de tuin gezet omdat er te weinig plaatsen voor de deur zijn. Maar dat betekent dat je door het theater moet en dan kan er geen 1,5 meter afstand worden gehouden.

Dat betekent dat je nu je fiets voor de deur, langs de gracht op het Rietveld of  Vrouwjuttenland moet plaatsen. Houd ook daar rekening met elkaar.

Waar koop ik een zaalkaartje?

Deze zijn te koop op een aparte pagina. Deze staan dus niet bij de kaarten voor de livestream. Hier kun je een zaalkaartje kopen: http://www.rietveldtheater.nl/zaalkaarten/

Kan ik mijn handen reinigen?

Wij hebben op verschillende plekken in het theater de mogelijkheid om je handen te reinigen.

kan er genoeg afstand gehouden worden?

Wij hebben een logistiek plan bedacht waarvoor het belangrijk is om de aanwijzingen van onze medewerkers te volgen.

Ons theater is klein, maar wij hebben de afgelopen weken proefgedraaid en hebben looproutes gemaakt. Op de tribune zijn bankjes verwijderd en vervangen door tafeltjes met maximaal 3 zitplaatsen (voor mensen uit hetzelfde gezin of huishouden) kunnen zitten. Alle tafeltjes staan op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

Toegang tot de zaal gebeurt per tafel via de bovenzijde van de zaal. Ben je slecht ter been, zorg dan dat er iemand mee is die je kan begeleiden .

is de bar open?

Voorafgaand aan de voorstelling is de bar niet open. Je koopt een zaalkaartje inclusief 2 drankjes. Je ontvangt een mail met een bestellijst zodat je vooraf je drankjes kunt bestellen. Zij staan dan voor je klaar als je aankomt.

Na afloop is de bar wel geopend. Volg de aanwijzingen van onze medewerkers en neem plaats aan jouw tafel (die aan het begin aan je wordt toegewezen).

Ik hoest een beetje, mag ik dan naar binnen?

Bij aankomst worden een aantal gezondheidsvragen gesteld. Wij vertrouwen erop dat je daar eerlijk op antwoordt. Hoest je of heb je een ander symptoom, dan word je niet toegelaten tot het theater, ook al heb je een kaartje.Wij hebben een verantwoording naar alle gasten, artiesten en medewerkers in het theater.

Wij zetten dan wel jouw kaartje om in een livestream kaartje zodat je op je eigen bank kunt kijken.

wanneer kan ik naar binnen?

Het theater is 30 tot 10 minuten voorafgaand aan de voorstelling open. Zorg dus dat je op tijd bent!

Bij binnenkomst krijg je een letter toegewezen. Deze letter communiceert met de letters op de tafels in de foyer en in de zaal.

Bij binnenkomst ga je in de foyer aan de tafel zitten met jouw letter. Het is helaas niet mogelijk om vrij te bewegen in de foyer omdat dan 1,5 meter afstand niet meer mogelijk is.

Je blijft daar zitten totdat de gastheer of -vrouw aangeeft dat je de zaal in kan, waar je ook weer aan de tafel met jouw letter gaat zitten.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via de live chat; het gele wolkje links bovenin.

Translate »