Tips

non-verbale-communicatie

Voor iedereen is het belangrijk lichaamstaal te onderhouden en te bevorderen voor diverse doeleinden. Mirjam is een expert op het gebied van lichaamstaal. Door haar jarenlange ervaring als flamencodocent weet ze op een unieke manier de overdracht te verduidelijken. In haar benadering gebruikt ze ondermeer elementen uit de flamenco en theaterwereld.
Contact: mail@empresence.eu

aandacht

Aandacht voor je voorstelling / concert

Je gaat een voorstelling/concert spelen in het Rietveld Theater. Leuk! Nu moet het publiek in Delft en omstreken dat nog weten. MoreThanWords kan je daarbij helpen.

Poster
In het Rietveld Theater lopen dagelijks vele potentiële bezoekers van je voorstelling/concert. Om hen te attenderen, hangt het theater opvallende A2- en/of A3-posters op.

Persbericht
Aan de hand van korte input schrijft MoreThanWords een prikkelend persbericht en stuurt deze naar alle relevante plaatselijke, lokale en regionale media.

Biografie
Je ontvangt een handzaam A4’tje met een korte, bondige en wervende tekst over jou en/of jouw groep. Deze biografie kun je bijvoorbeeld gebruiken op sociale media en de website.

Wat dat kost?
Mail MoreThanWords voor een passende, scherpe offerte en vraag ook naar de actieprijs voor het totaalpakket: morethanwordstekst@gmail.com (Hans van der Maas).

Alvast toi toi toi!

 

Fotografie

Fotograaf Fred Leeflang maakt prachtige foto’s en voor artiesten die via het Rietveld Theater foto’s laten maken, geeft hij 50% korting.
Contact: info@fredleeflangdesign.nl