Taken barcoördinator

Algemeen

  • De barcoördinator is contactpersoon voor de barmedewerkers. 
  • De bc wordt geïnformeerd als de backoffice een fout in bijvoorbeeld het invullen van de kassa-envelop opmerkt.
  • De bc probeert zoveel mogelijk contact te houden met de barmedewerkers en is ervan bewust wat er speelt.
  • Onderhoud (vaatwasser, koffiemachine) en organiseren schoonhouden bar.

Teams | vergaderen

  • De (bc) neemt deel aan het coördinatorenoverleg. Er is geen vast vergaderschema; alleen als het nodig is. 
  • De bc neemt deel aan het kernteamoverleg waar ook de backoffice, pr, productie en programmering en afvaardiging bestuur aan deelneemt. Het kernteam heeft ieder kwartaal overleg.

Inwerken

De vrijwilligerscoördinatoren (vc) Germa en Beatrijs doen de intakes met nieuwe vrijwilligers. Zodra zij de persoon geschikt achten, krijgt de barcoördinator (bc) een mail. 

Werkzaamheden (ongeveer 4 à 5 uur per keer (maar is te koppelen met eigen dienst)):

  • De bc maakt kennis met de nieuwe vrijwilliger (is eventueel ook te koppelen aan de inwerkdienst).
  • De bc nodigt de nieuwe vrijwilliger uit voor een inwerkdienst, tijdens een reguliere dienst
  • De bc stuurt de nieuwe vrijwilliger een mail over het inroosteren via Stager.

Planning

Het rooster met alle diensten wordt gemaakt door Frits. Hij zorgt ook voor het aanjagen en vullen van de diensten. Als hij er echt niet uitkomt, geeft hij een seintje aan de bc en bij spoed aan het hele kernteam.

Werkzaamheden (ongeveer 15 minuten per week):

  • De bc houdt de planning in de gaten en zorgt dat er niet 2 nieuwe mensen samen een dienst draaien. De bc communiceert dit met Frits.

Inkoop bar | schoonmaak | toiletten

De inkoop wordt bij lokale ondernemers gedaan. Op dit moment bij:

  1. Rust Food (Rotterdamseweg)
    Levert alles, behalve wat hieronder wordt vermeld.
    Heeft toegang tot het theater.
  2. Wines and More by Arjan (Choorstraat)
    Rode, witte en zoete wijn + rosé
    Heeft toegang tot het theater.
  3. Wines and Whiskies (Voldersgracht)
    Rode en witte wijn
  4. Flink Gegist (Oosteinde)
    Speciaal bieren
  5. Diverse cateraars (bekend bij Dunja & Tamara)
  6. Nespresso (bekend bij Hans)

Werkzaamheden (ongeveer 1,5 uur per week op verschillende dagen in de week)

  • Bestellingen plaatsen; afstemmen met Dunja & Tamara wat er die week plaatsvindt en hoe druk het is. Ook afstemmen wanneer de bestelling geleverd kan worden (kan niet bij een voorstelling, stream of verhuring).
  • Bestellingen opruimen.
  • Aanpassen assortiment (bijvoorbeeld speciaal bieren seizoen). En doorgeven aan Dunja & Tamara voor de drankenkaartjes.
  • Check of er eventueel producten over de datum zijn.
  • Check of er geen flesjes met statiegeld worden weggegooid.