StreamTeam

Ook mogelijk op locatie

In het voorjaar, tijdens de lockdown, heeft een professioneel team van twee theatertechnici en een cameraman, oftewel ons Rietveld StreamTeam, zich het live streamen eigen gemaakt. Inmiddels staan er meer dan 70 live gestreamde voorstellingen op hun naam.

Het is geen tv-opname, waar de artiest de camera volgt, maar juist een opname waarbij de sfeer van de voorstelling goed wordt weergegeven.

Inmiddels hebben zij ook ervaring met livestreamen op locatie opgebouwd.

Op locatie

Voor theaters en culturele partners

Gebaseerd op 6 uur

Twee technici

€ 1.050 excl. BTW


Gebaseerd op 6 uur

Drie technici

€ 1.250 excl. BTW

Op locatie

Voor overig

Gebaseerd op 6 uur

Twee technici

€ 1.300 excl. BTW


Gebaseerd op 6 uur

Drie technici

€ 1.550 excl. BTW

Meld je aan

Klik op onderstaande button om naar het formulier te gaan om jouw livestream op locatie aan te melden.

Zij komen graag naar je toe

Het vaste StreamTeam bestaat uit Steven de Laet, Ivor Sterk en Jaco Kruidenier.

Ze zijn flexibel, kunnen goed improviseren en hebben jarenlange ervaring met het versterken, belichten en weergeven van zeer diverse artiesten, sprekers en voorstellingen.

Stuur een mail om de mogelijkheden door te nemen.

Steven de Laet

Bio volgt

Ivor Sterk

Sinds 2004 ben ik werkzaam in de cultuursector en met name podiumtechniek. In deze tijd heb ik veel voor theaters en theatergezelschappen gewerkt. In 2012 ben ik freelancer geworden. Mijn bedrijfsnaam is Sterk Licht. Ik ben huistechnicus van het Veur Theater in Leidschendam. Sinds maart 2020 maak ik onderdeel uit van het Rietveld StreamTeam als AV-technicus en beeldregisseur. Alhoewel dit een betrekkelijk korte periode is, heb ik mij snel de voor mij nieuwe technieken aangeleerd. Met vallen en opstaan. Mijn levensmotto is : niets is onmogelijk, maar slecht afhankelijk van tijd en energie.

Jaco Kruidenier

Bio volgt