Steun ons

350000
213156.5
het rietveld theater gaat spannende tijden tegemoet

Steun het theater

Met een grootse verbouwing transformeert de gemeente Delft het pand aan het Rietveld 49 van een oude-school-met-theaterfunctie naar een volwaardig Huis voor Podiumkunsten.

Crowdfunding

Op 25 mei start de crowdfunding via voordekunst.nl voor een nieuwe tribune.

Days
Hours
Minutes
Seconds

Obligaties

De Rietveld Donatie Obligatie is een combinatie van lenen en schenken. Lees de prospectus over de belastingvoordelen.

Sponsoring

Er zijn verschillende mogelijkheden voor sponsoren in natura. Met natuurlijk mooie tegenprestaties.

Vriend

Draag je het Rietveld Theater een warm hart toe? Steun dan het theater door vriend te worden. De lidmaatschappen zijn een jaar geldig en je kunt je het hele jaar door aanmelden.

Waarom

Geluidsoverlast, klimaatbeheersing, sanitair en achterstallig onderhoud worden rigoureus aangepakt. Het publiek kan rekenen op betere toegankelijkheid en meer comfort. Bestaat het huidige theater uit een theaterzaal, een repetitieruimte en een foyer; in het vernieuwde pand exploiteert het Rietveld Theater eveneens de kleine zaal op de eerste verdieping en twee extra repetitiestudio’s.  Het resultaat is een volwaardig, toekomstbestendig pand voor podiumkunsten èn daarmee een geweldige uitbreiding van de faciliteiten en mogelijkheden van het Rietveld Theater.

Verbouwingsblog

Steven de Laet: "Ik ben vanaf het begin af aan betrokken bij het Rietveld Theater, als coördinator van het klus- en het techniekteam. Daarom ben ik direct betrokken bij de verbouwing van het theater. Ik ben de schakel tussen onze eigen organisatie en het bouwteam en desgevraagd voorzie ik de architect en de aannemer van de benodigde informatie. Omdat we na de verbouwing deels met nieuwe theater techniek aan de slag gaan, ben ik ook bezig met het vinden van nieuwe, geschikte apparatuur. Voor iedereen die de renovatie volgt, of je nu medewerker, artiest, bezoek, crowdfunder bent of gewoon geïnteresseerd, zal ik in dit blog wekelijks van me laten horen, zodat je een idee krijgt van de vorderingen rondom de verbouwing."