Wat is Rietveld Thuis Theater?

informatie

Als eerste theater startte het Rietveld Theater eind maart 2020 met het Thuis Theater. Gedwongen door de maatregelen rondom het COVID-19 virus zijn wij voorstellingen gaan livestreamen, tegen betaling. Zodoende konden artiesten blijven optreden, hadden culturele zzp’ers werk en konden we toch mooie voorstellingen aan onze vaste bezoekers en andere theaterliefhebbers laten zien.  Want ook de interne mens dient gevoed te worden met schurende humor, hartverscheurend melodieën en een verfrissende kijk op de werkelijkheid.


 

LIVESTREAM
Je koopt een ticket en ontvangt deze per mail met rechts bovenin een link naar de voorstelling. Klik voor aanvang van de voorstelling op de link, zodat duidelijk is dat deze werkt. De voorstelling start vervolgens automatisch via de livestream. Open je de link als de voorstelling al is begonnen, dan kijk je met een kleine vertraging, of je start gewoon vanaf het begin.

Tijdens de voorstelling is ook de mogelijkheid om te chatten. Afhankelijk van de artiest wordt er ook ingegaan op eventuele vragen via de chat.


Wil je op de hoogte blijven van de programmering, meld je dan aan voor de nieuwsbrief:
NIEUWSBRIEF


VOOR ARTIESTEN
Naast onze eigen programmering kunnen artiesten zichzelf ook op onze agenda zetten.

Klik hier voor meer Informatie en aanmelden.


YOUTUBE KANAAL
De voorstellingen worden uitgezonden via ons YouTube kanaal: Rietveld Thuis Theater. Abonneer je ook (gratis) op ons YouTube kanaal:
YOUTUBE KANAAL


Toch nog vragen die hierboven niet beantwoord zijn? Stuur dan een mail naar: thuistheater@rietveldtheater.nl

Klik hier voor alle voorstellingen, deze worden continue aangevuld.