Rietveld Theater Quiz

Een alternatief bedrijfsuitje

De Rietveld Theater Quiz is een combinatie van een pubquiz, talkshow en een moordspel en is volledig digitaal. Gastheer van de avond is niemand minder dan Pieter Jouke. Er zijn 2 gasten aanwezig die je beter leert kennen tijdens het talkshow-gedeelte.

De quiz is digitaal en duurt 2 uur en wordt live gestreamd via Zoom. Het is opgedeeld in drie blokken waarin muziek, gesprek en een moordspel onderdeel van zijn. Na ieder blok dat op het podium plaatsvindt, ga je met je team in een digitale breakout-room om de vragen over dat blok te beantwoorden. Na een bepaalde tijd kom je digitaal weer terug in het theater waar je het volgende blok kunt zien.

 
Deze digitale quiz is gericht op groepen; om toch samen iets leuks en interactiefs te doen. De (fysieke) afstand is op dit moment beperkt, deze quiz maakt het mogelijk om die afstand weer te verkleinen, betrokkenheid en saamhorigheid te vergroten, het contact aan te halen en/of de mogelijkheid te hebben weer informeel met elkaar om te gaan.
 
Je kunt met een team (of een paar teams) aansluiten bij de reeds geprogrammeerde quizzen. Je betaalt dan € 40,50 per team (maximaal 6 deelnemers). Of kies voor een quiz op maat (vanaf € 15 p.p.).