Rietveld Over de Kook

Kookworkshops

Rietveld Over de Kook is een serie kookworkshops van chefkoks van Delftse restaurants. Het idee is ontstaan om de restaurants die hard zijn getroffen tijdens de Covid19-pandemie een steuntje in de rug te geven. Het Rietveld StreamTeam neemt de workshops op in de restaurantkeukens zodat ook de sfeer van de restaurants zichtbaar is. Door deze workshops ontstaat een digitaal Delfts kookboek.
 
Hieronder kun je voor een klein bedrag de kookworkshops terugkijken, nadat deze live zijn uitgezonden en blijf je de restaurants steunen.
 
Wil je met een eigen groep deelnemen aan een kookworkshop, bijvoorbeeld als alternatief bedrijsuitje of samen met de familie tijdens de feestdagen? Neem dan contact op.

Het gerecht:
Brakkemast

Ovenschaaltje met verschillende stukjes zeevis, zalm, gerookte makreel en lucht gedroogde ham.

Afgedekt met een plakje brie, overgoten met een zachte saffraan-vissaus. Geserveerd op verse groenten, in de oven bereid.

Met boodschappenlijstje!

Het gerecht:

Bapao van kreeft met atjar van wintergroente en schaaldierencurry

Met boodschappenlijstje en omschrijving!

Het gerecht:

Parelgort risotto met pompoen met gebakken eendenborst, gefrituurde prei, krokante Salie, pompoenpitten en gebakken paddestoelen

Met omschrijving!

Het menu:

Thaise pompoensoep met brood van Bakker Jaap

Black angus burger met pulled pork van de smoker, koolsla, Jack Daniels glace en geroosterde aardappeltjes

Sinterklaas cheesecake