NIEUWS

geef een voorstelling cadeau

Op zoek naar een leuk cadeautje? Geef dan een theatervoorstelling cadeau! Wij verkopen cadeaubonnen bij de theaterkassa van € 5 en € 10. Het is ook mogelijk om theaterkaartjes voor een specifieke voorstelling te kopen. Nieuw is dat je ook consumptiemunten erbij kunt kopen, zodat je een volledige theatervoorstelling cadeau geeft. De theaterkassa is een uur voorafgaand aan iedere voorstelling geopend. Komt dat niet uit? Stuur dan een mailtje naar kassa@rietveldtheater.nl.

doe-het-zelf-theater

Het Rietveld Theater is een doe-het-zelf-theater; artiesten en programmeurs kunnen hun eigen voorstellingen boeken. Speciaal voor het doe-het-zelf-concept is een handboek opgesteld met alle informatie en tarieven.

WE ARE PUBLIC

Wij zijn partner geworden van We Are Public.  We Are Public zijn cultuuroptimisten. Word ook cultuuroptimist en sluit je aan bij We Are Public en krijg direct toegang tot minimaal 150 bijzondere programma’s in Amsterdam, Haarlem, Brabant, Den Haag en Delft! Onbeperkt toegang tot de beste concerten, exposities, voorstellingen en films. Meer dan 150 programma's voor € 17 per maand. Klik op de foto voor meer informatie.

‘Eén van de leukste plekken om een pop-up-restaurant op te zetten is voor mij in het theater. De grote diversiteit aan creatieve mensen die je daar ontmoet inspireert, brengt positieve energie en verbindt.’
Miranda Staak
Vrije Smaken Wereldse Catering

WEETJES

Weet je dat…

… je drankje mee de zaal in mag?

… jouw fiets door de gang van het theater veilig in de tuin mag staan?

… dat het theater in een oud schoolgebouw is gevestigd?

… dat de theaterzaal vroeger de gymzaal was?

… dat er nog een theater (Falie Begijnhoftheater) op de 1e etage in dit gebouw is?

… de prachtige planten allemaal echt zijn?

… het theater wordt gerund door vrijwilligers?