NIEUWS EN WEETJES

geef een voorstelling cadeau

Op zoek naar een leuk cadeautje? Geef dan een theatervoorstelling cadeau! Wij verkopen cadeaubonnen bij de theaterkassa van € 5 en € 10. Het is ook mogelijk om theaterkaartjes voor een specifieke voorstelling te kopen. Nieuw is dat je ook consumptiemunten erbij kunt kopen, zodat je een volledige theatervoorstelling cadeau geeft. De theaterkassa is een uur voorafgaand aan iedere voorstelling geopend. Komt dat niet uit? Stuur dan een mailtje naar kassa@rietveldtheater.nl

we are public

Wij zijn partner geworden van We Are Public.  We Are Public zijn cultuuroptimisten. Word ook cultuuroptimist en sluit je aan bij We Are Public en krijg direct toegang tot minimaal 150 bijzondere programma’s in Amsterdam, Haarlem, Brabant, Den Haag en Delft! Onbeperkt toegang tot de beste concerten, exposities, voorstellingen en films. Meer dan 150 programma’s voor € 17 per maand. Klik op de foto voor meer informatie.

doe-het-zelf-theater

Het Rietveld Theater is een doe-het-zelf-theater; artiesten en programmeurs kunnen hun eigen voorstellingen boeken. Speciaal voor het doe-het-zelf-concept is een handboek opgesteld met alle informatie en tarieven.

‘Eén van de leukste plekken om een pop-up-restaurant op te zetten is voor mij in het theater. De grote diversiteit aan creatieve mensen die je daar ontmoet inspireert, brengt positieve energie en verbindt.’

Miranda Staak

Vrije Smaken wereldse catering

Weet je dat...

Drankje

je drankje mee de zaal in mag?

fiets

jouw fiets door de gang van het theater veilig in de tuin mag staan?

School

dat het theater in een oud schoolgebouw is gevestigd en de zaal vroeger de gymzaal was?

Planten

de prachtige planten allemaal echt zijn?

Vrijwilligers

het theater wordt gerund door vrijwilligers?

nog een theater

dat er nog een theater (Falie Begijnhoftheater) op de 1e etage in dit gebouw is?

delft fringe festival

Het Rietveld Theater is sinds de start van het Delft Fringe Festival het festivalhart. De plek waar organisatie, artiesten en vrijwilligers zich verzamelen. En waar jaarlijks het pop-up-restaurant in de foyer ontpopt.

Delft·Fringe·Fes·ti·val (het; o; meervoud: uniek) 1. onbevangen cultureel 2. verbindt jonge makers met liefhebbers; 3. publieke vertoning van theater, kunst, dans, muziek enz. 4. verandert Delft in verrassend meerdaags podium.