Informatie

Tickets

online

Kaarten voor voorstellingen zijn via deze website te koop.

theaterkassa

De kassa is één uur voorafgaand aan een voorstelling open. Er kan alleen per pin betaald worden. Er kunnen ook kaarten voor andere voorstellingen gekocht worden.

annuleren | omboeken

Het is mogelijk om gekochte kaarten te annuleren of om te boeken via kassa@rietveldtheater.nl. De kosten hiervoor bedragen € 2,50 per ticket. Het is NIET mogelijk om aan de theaterkassa kaarten te annuleren.

Overige informatie

Klik op het plaatje voor de informatie.

Huisregels

Privacy

Corona

Bereikbaarheid

Auto

Het Rietveld Theater ligt in de oude binnenstad van Delft. Vanaf het station is het ongeveer 10 minuten lopen. Betaald parkeren kan op de Paardenmarkt of in de Markt Garage, beide op korte loopafstand van het theater. Kijk op de website van de Parkeren Delft voor de meest actuele informatie.

Rijd, om bij het theater te komen, niet over de Nieuwe Langendijk, maar via de Oosterstraat en Vlamingstraat.

Het is wel mogelijk om te lossen en laden voor het theater.

FIETS

Het theater heeft weinig ruimte om de fietsen te stallen. Luister naar de aanwijzingen van de gastheer/-vrouw over het stallen. Zo voorkomen we dat er te veel fietsen op straat staan, er een gevaarlijke situatie kan ontstaan en de buren erover struikelen.

rolstoel

Het theater is rolstoeltoegankelijk. Wel weten wij graag vooraf wanneer je met een rolstoel wilt komen. Dan zorgt de gastheer/-vrouw voor een plek voor jou en jouw begeleider. Mail naar: kassa@rietveldtheater.nl

Nieuwsbrief

Vul de gegevens in, klik op (vinkje): ‘Ik ontvang graag de nieuwsbrief.’ Je ontvangt dan onze digitale nieuwsbrief in je mailbox.

Cadeaubonnen

Geef een voorstelling cadeau!

Cadeaubonnen zijn online en bij de theaterkassa te koop. Online bestellen kan via de button hieronder. Ze worden naar het opgegeven adres gestuurd binnen 3 werkdagen. De theaterkassa is drie kwartier voor een voorstelling geopend.

De waardes van de cadeaubonnen komen overeen met de meeste ticketprijzen:

  • € 8,50 
  • € 12,50 
  • € 15
  • € 17,50

De cadeaubonnen zijn ook online in te wisselen. Daarvoor hebben wij wel het mailadres van de ontvanger nodig. Op de cadeaubon staat hoe dat werkt.

Het is ook mogelijk om er muntjes bij te bestellen; een voorstelling compleet met drankjes.

Voor het bestellen van grotere aantallen, stuur een mail naar pr-groep@rietveldtheater.nl.

Vrijwilliger worden

Het theater wordt volledig gerund door vrijwilligers, en daar zijn wij erg trots op! Nieuwe collega’s zijn altijd van harte welkom. Lijkt het je leuk om in een creatieve omgeving te werken met gezellige collega’s, waar je kunt groeien in je functie, waar je gratis naar alle voorstellingen mag en waar je je eigen diensten kunt inroosteren? Lees dan hieronder de meest gestelde vragen met antwoorden en meld je aan.

Theater en diner

Bij Spijshuis De Dis op de Beestenmarkt kun je op de woensdag en donderdag genieten van een driegangendiner voorafgaand aan de voorstelling. Op basis van je theaterticket betaal je maar € 34,50 per persoon. Zij zorgen dat je op tijd in het theater bent voor de voorstelling.

Contact

Rietveld Theater
Rietveld 49
2611 LH Delft

Het Rietveld Theater wordt gerund door vrijwilligers en heeft daarom geen vaste telefoon. Bij klachten over geluidsoverlast kan er gebeld worden naar: (015) 7997004. Hier kan een voicemailbericht ingesproken worden.

bezoekers

kassa@rietveldtheater.nl – Vrony Kooij, voor vragen over tickets
info@rietveldtheater.nl – Joke Steenweg, voor al uw overige vragen (reactie binnen 5 werkdagen)
vrijwilligerswerk@rietveldtheater.nl – Germa Morshuis & Beatrijs Keijser, als je vrijwilliger wilt worden

programmeurs | producenten

productieteam@rietveldtheater.nl – Dunja Gasper & Tamara Kuipers, als je zelf een activiteit of optreden wilt organiseren in ons theater
programmeurs@rietveldtheater.nl – als je een voorstelling of optreden in de aanbieding hebt 

artiesten | producenten

van voorstellingen die bij ons geboekt zijn
techniek@rietveldtheater.nl –  Steven de Laet, voor vragen over techniek bij je voorstelling of de inhuur van een technicus
pr-groep@rietveldtheater.nl – Tamara Kuipers en Dunja Gasper– om informatie aan te leveren voor de voorstelling die bij ons ingepland staat
productie@rietveldtheater.nl – voor overige vragen rondom je uitvoering