Rietveld Theater

Het Rietveld Theater is een project van Stichting Theaternetwerk Delft en biedt podiumkunstenaars en theatermakers een podium.

Het concept van het theater is Doe-Het-Zelf; artiesten en programmeurs boeken hun eigen voorstellingen. Met de inzet van vrijwilligers wordt het theater gerund. Dit houdt bijvoorbeeld in dat er niet altijd direct op jouw vraag of reservering wordt gereageerd. Wij vragen jouw begrip hiervoor.

Rietveld 49
2611 LH Delft

KvK-nummer: 27293313
BTW-nummer: NL817191215B01

hoe werkt het met

Kaarten kopen

Online

Kaarten voor voorstellingen zijn via deze website te koop.

Theaterkassa

De kassa is één uur voorafgaand aan een voorstelling open. Er kan zowel met cash als per pin betaald worden. Er kunnen ook kaarten voor andere voorstellingen en cadeaubonnen gekocht worden.

Kaarten annuleren | omboeken

Het is mogelijk om tot 1 week voorafgaand aan de voorstelling de gekochte kaarten te annuleren of om te boeken via kassa@rietveldtheater.nl. De kosten hiervoor bedragen € 3 per boeking. Het is NIET mogelijk om aan de theaterkassa kaarten te annuleren.

hoe kom je bij het theater

Bereikbaar

Auto

Het Rietveld Theater ligt in de oude binnenstad van Delft. Vanaf het station is het ongeveer 10 minuten lopen. Betaald parkeren kan op de Paardenmarkt of in de Markt Garage, beide op korte loopafstand van het theater. Kijk op de website van de gemeente Delft voor de meest actuele informatie. Rijd om bij het theater te komen niet over de Nieuwe Langendijk, maar via de Oosterstraat en Vlamingstraat.

Fiets

Het theater heeft een stadstuin waar ook ruimte is om de fietsen te stallen. Zo voorkomen we dat er te veel fietsen op straat staan, er een gevaarlijke situatie kan ontstaan en de buren erover struikelen. Volg daarom altijd de aanwijzingen van de gastheren/-vrouwen.

Rolstoel

Het theater is rolstoeltoegankelijk. Wel weten wij graag vooraf wanneer je met een rolstoel wilt komen. Dan zorgt de gastheer/-vrouw voor een plek voor jou en jouw begeleider. Mail naar: kassa@rietveldtheater.nl

Translate »