Bezoekersinformatie

Tickets kopen

Online
Kaarten voor voorstellingen zijn via deze website te koop.

Theaterkassa
De kassa is één uur voorafgaand aan een voorstelling open. Er kan zowel met cash als per pin betaald worden. Er kunnen ook kaarten voor andere voorstellingen en cadeaubonnen gekocht worden.

Kaarten annuleren | omboeken
Het is mogelijk om tot 1 week voorafgaand aan de voorstelling de gekochte kaarten te annuleren of om te boeken via kassa@rietveldtheater.nl. De kosten hiervoor bedragen € 3 per boeking. Het is NIET mogelijk om aan de theaterkassa kaarten te annuleren.

privacy

Hoe gaan wij om met jouw privacy?

Klik hier voor meer informatie.

CORONA

Door het coronavirus (COVID-19) veranderen maatregelen regelmatig.

Klik hier voor de laatste informatie.

huisregels

Om jouw bezoek en dat van anderen zo prettig mogelijk te laten verlopen, hebben wij een aantal huisregels opgesteld.

Klik hier om deze door te nemen.

Bereikbaarheid

Auto

Het Rietveld Theater ligt in de oude binnenstad van Delft. Vanaf het station is het ongeveer 10 minuten lopen. Betaald parkeren kan op de Paardenmarkt of in de Markt Garage, beide op korte loopafstand van het theater. Kijk op de website van de Parkeren Delft voor de meest actuele informatie.

Rijd, om bij het theater te komen, niet over de Nieuwe Langendijk, maar via de Oosterstraat en Vlamingstraat.

Fiets

Het theater heeft weinig ruimte om de fietsen te stallen. Luister naar de aanwijzingen van de gastheer/-vrouw over het stallen. Zo voorkomen we dat er te veel fietsen op straat staan, er een gevaarlijke situatie kan ontstaan en de buren erover struikelen.

Rolstoel

Het theater is rolstoeltoegankelijk. Wel weten wij graag vooraf wanneer je met een rolstoel wilt komen. Dan zorgt de gastheer/-vrouw voor een plek voor jou en jouw begeleider. Mail naar: kassa@rietveldtheater.nl