Horeca (bijlage handboek voorstelling)

Drank op rekening

Je hebt de mogelijkheid om de drankjes van alle aanwezigen op rekening te laten zetten. Je geeft dit door aan de gastheer/-vrouw en je dient ook aan te geven of de gratis verstrekking ook geldt voor speciale bieren, chips, koeken en eventueel andere snacks. Voor de genuttigde drank ontvang je een factuur. Wil je gebruik maken van deze regeling? Stem dit vooraf  af met de horeca.

Het is ook mogelijk een afspraak te maken dat jouw bezoekers een gemaximeerd aantal drankjes gratis krijgen, waarvoor zij middels een munt aan de bar hun drankje kunnen krijgen. Zijn de muntjes op, dan betalen de bezoekers de reguliere prijzen.

Standaard krijgen bezoekers 1 of 2 drankjes bij het kopen van hun ticket.

Catering

Het Rietveld Theater kan ook de broodjes, soep, hapjes, buffet of maaltijden regelen. Het is ook mogelijk om een aan jouw voorstelling gekoppelde hapjes te regelen. Hiervoor wordt door het theater met restaurants en cateraars in Delft samengewerkt.

Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte etenswaren te verkopen.

Nog andere speciale wensen met betrekking tot de horeca? Vraag alle mogelijkheden aan bij de horeca.

Sluitingstijden

Omdat het theater in het centrum staat met veel omwonenden zijn de sluitingstijden een uur nadat de voorstelling is afgelopen tot maximaal van zondag t/m donderdag 00.00 uur. Op vrijdag en zaterdag is dat 01.00 uur.

Contact

Horeca – (Dunja Gasper) voor afstemming van speciale wensen met betrekking tot alle horeca.

Contact: horeca@rietveldtheater.nl