Rietveld Serie: Delft Vertelt

  Bij een voorstelling van Delft Vertelt vertellen 7 Delftenaren hun True Story en is er één muzikant die zijn/haar gevoel bij Delft in een liedje vertaalt.

Het bijzondere aan Delft Vertelt is dat we het aan de stad verbinden. Elk verhaal moet een verbinding hebben met Delft. Met al die verhalen vieren we dat we samen de stad zijn.

Achtergrond

De eerste ‘True Stories’-evenementen, waar gewone mensen hun eigen verhaal vertelden, begonnen zo’n twintig jaar geleden in Amerika en zijn daar nu een groot succes. Tien jaar later volgde Nederland met de ‘Echt gebeurd’-avonden in Amsterdam. Tegenwoordig zijn er in meerdere steden ‘True Stories’-evenementen. Delft Vertelt is de enige in Nederland die de verhalen verbindt aan een stad.

Delft Vertelt draait sinds 2017.

Interesse om mee te doen?

Getrainde schrijfdocenten en vertellers helpen u met het kiezen, uitwerken en vertellen van uw verhaal. U hoeft absoluut niet ervaren of geschoold te zijn: voor veel vertellers is het de eerste keer dat ze op een podium staan. Informatie en aanmeldingen: delftvertelt@rietveldtheater.nl of (06) 24439556 (Gerard) of (06) 44154059 (Joke).

Komende voorstellingen
Zondag 16 juni 2019 van 15:00 – 17:00 uur Tickets
Zondag 27 oktober 2019 van 15:00 – 17:00 uur Tickets
Zondag 15 december 2019 van 15:00 – 17:00 uur Tickets

Kom ook genieten van de verhalen!

Uit eerdere verhalen:
 Een pastor, die ook leraar op een middelbare school is, kreeg met Lichtjesavond een groep luidruchtige leerlingen in zijn kerk op bezoek. Ze gedroegen zich heel anders dan hij had gedacht.
In de Tweede Wereldoorlog wist iemands vader met een list aan de Arbeitseinsatz te ontsnappen.
Een jonge vluchteling uit Syrië, over de verschillen én overeenkomsten tussen Damascus en Delft.

Volg Delft Vertelt op Facebook

Delft Vertelt is een samenwerking tussen Schrijven in Delft, Vertelkring Delft en Theaternetwerk Delft.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van Delft Vertelt? Stuur dan een mailtje.

Rietveld Theater