Theater bezoeken

Rietveld Theater
Rietveld 49
2611 LH Delft

Bereikbaarheid

Auto

Het Rietveld Theater ligt in de oude binnenstad van Delft. Vanaf het station is het ongeveer 10 minuten lopen. Betaald parkeren kan op de Paardenmarkt of in de Markt Garage, beide op korte loopafstand van het theater. Kijk op de website van de gemeente Delft voor de meest actuele informatie.

Rijd om bij het theater te komen niet over de Nieuwe Langendijk, maar via de Oosterstraat.

Fietsen

Het theater heeft een stadstuin waar ook ruimte is om de fietsen te stallen. Zo voorkomen we dat er te veel fietsen op straat staan, er een gevaarlijke situatie kan ontstaan en de buren erover struikelen. Volg daarom altijd de aanwijzingen van de gastheren/-vrouwen.

Huisregels

Aanvangstijd voorstelling

De zaaldeuren sluiten wanneer de voorstelling start. Wees dus op tijd voor de voorstelling! Het theater is vanaf een uur voorafgaand aan de voorstelling geopend.

Mobiele telefoon

Zorg ervoor dat het geluid van je mobiele telefoon uit staat voordat je de theaterzaal ingaat. Het is niet toegestaan om filmpjes en foto’s met een flitser te maken.

Zitplaatsen

Er zijn geen gereserveerde zitplaatsen, met uitzondering van mensen in een rolstoel. Omdat het een kleine zaal is, is de voorstelling vanaf alle zitplaatsen goed te zien.

Roken

Roken is niet toegestaan in het theater; dat betekent ook voor e-sigaretten. Er mag wel in de stadstuin gerookt worden.

Horeca

Aan de bar van de foyer kunnen drankjes gekocht worden, deze mogen tijdens de voorstelling meegenomen worden in de theaterzaal.

Dieren

Het is niet toegestaan om (huis)dieren mee te nemen naar een voorstelling. Geleidehonden zijn wel toegestaan.

Garderobe

De garderobe is onbewaakt; het theater is niet aansprakelijk voor kwijtgeraakte spullen.