Maarten Freriks

Bestuur
Leuk om iedereen die zo actief bij het Rietveld Theater betrokken is hier zo bij elkaar te zien. Toen we in 2011 de sleutel kregen van het Rietveld Theater bestond de stichting Theaternetwerk nog uit een bestuur van 2 personen, Wendy Voorn en ikzelf, en hadden we geen vrijwilligers. Samen met Maanvis Producties (Steven en Dunja) en Linda Ammerlaan durfden we het aan om leven te blazen in het door Theatergroep Max leeg achtergelaten theater. We mogen trots zijn op wat we met elkaar hebben opgebouwd in de afgelopen 10 jaar. En met een verbouwing in het vooruitzicht, ziet de toekomst er nog spannender uit.
 
Waar ik in het begin nog halve werkweken aan het theater kwijt was, kan ik het met deze grote schare vrijwilligers en de goed opgetuigde organisatie gelukkig wat rustiger aandoen. Ik houd me met name bezig met  bestuurlijke zaken, de bouwcommissie en een stukje financiën. En met alle ontwikkelingen in het vooruitzicht denk ik altijd graag creatief mee over nieuwe plannen en oplossingen voor zaken waar we tegen aan lopen.
 
Voor de statistieken dan nog: ik ben 53 jaar, woon hemelsbreed op nog geen 100 meter van het theater. Ik verdien mijn brood met mijn bedrijf, waarmee we werkzoekenden aan een nieuwe baan helpen. Oh ja, op die foto zie ik er een stuk jonger uit. Die is genomen tijdens de opening van het Rietveld theater, en dat leek me een goed excuus "  https://photos.app.goo.gl/3jym7ewAy6L7H4XZ8
 
Bovenkant
Translate »