Vacature │ PR-medewerkers m/v

Binnen het pr-team zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om op regelmatige basis (wekelijks) werkzaamheden uit te willen voeren. Er zijn verschillende mogelijkheden, die eventueel ook gekoppeld kunnen worden:

Voorstellingen online zetten

De website te voorzien van nieuwe voorstellingen via het programma Event Espresso. Ervaring met het bewerken van (WordPress) websites en betaalprogramma is noodzakelijk. Je moet na het inwerken wel zelfstandig kunnen werken. Werken kan vanuit huis of in het theater. De tijden zijn zelf in te vullen. Tijd: ongeveer 2 uur per week.

Te doen Delft

De gemeentelijke cultuuragenda Tedoen Delft voorzien van al onze voorstellingen door evenementen aan te maken. De informatie haal je van de website (knippen en plakken). Je moet zelfstandig vanuit huis kunnen werken. De tijden zijn zelf in te vullen. Tijd: ongeveer 1 uur per week.

Youtube

Het theater heeft een eigen kanaal op Youtube maar daar is de laatste tijd niets mee gedaan. Wij willen dat er meer met dit kanaal gebeurt, dat er eigen filmpjes op komen, maar ook teasers van aankomende voorstellingen. Wij zoeken iemand die dit gaat beheren en promoten. Je moet zelfstandig vanuit huis kunnen werken. De tijden zijn zelf in te vullen. Tijd: nog niet bekend, het is een nieuwe functie dus naar eigen hand in te vullen.

Filmpjes maken / Vlogger

Uitdenken en uitvoeren van een idee om teasers te maken van aankomende voorstellingen die op social media ingezet kunnen worden. Daarnaast ook een soort razende reporter die eventueel vooraf of na afloop van de voorstelling een filmpje kan maken om te plaatsen op ons Youtubekanaal. Maar ook andere filmpjes die met het theater te maken hebben kunnen gemaakt worden. Deze functie is nieuw en daardoor qua tijd en ideeën zelf in te vullen.

Doorplaatsen Facebook

Op onze eigen Facebookpagina worden voor de evenementen aangemaakt voor alle voorstellingen. Deze worden standaard op onze eigen pagina gedeeld. Er zijn echter nog meer pagina’s, groepen waar een evenement mee gedeeld kan worden. Echter, omdat dit delen op persoonsniveau en niet op paginaniveau plaatsvindt, zoeken we iemand die het leuk vindt om dit vanuit een eigen account uit te zoeken en lid te worden van groepen om zodoende evenementen doelgericht te kunnen delen. Tijd: uitzoekwerk en doorplaatsen ongeveer 1,5 uur per week.

Korte, eenmalige projecten

  • uitzoekwerk: zijn er nog nieuwe mediamogelijkheden waar wij bij aan kunnen sluiten?
  • uitzoekwerk: welke ‘theaterkaart’ van landelijke organisaties (CJP, podiumkaart, ckaart etc.) is voor ons interessant om bij aan te sluiten?
  • foto’s die gemaakt zijn voor het theater worden geplaatst op ons Flickr-account. Deze moeten voorzien worden van een logische code zodat deze beter zichtbaar zijn op internet.
  • uitzoekwerk: Google Adwords, wat is mogelijk en hoe is dit het beste in te zetten?
  • promofilm maken voor het theater.

Als pr-medewerker zal je ook altijd gevraagd worden om mee te denken over nieuwe pr-acties en social media mogelijkheden om het theater nog meer naamsbekendheid te geven. Belangrijk is dat pr-acties zo min mogelijk geld kosten en passen binnen het pr-beleid. Op de donderdag overdag is het mogelijk om mee te brainstormen hierover. Tijd: kun je zelf bepalen.

Natuurlijk word je geholpen bij de opstart en worden er werkafspraken gemaakt.

Aanspreekpunt
Coördinator voor deze functie is Tamara Kuipers. Voor aanmelden, vragen en/of opmerkingen kun je een mail sturen tamara@rietveldtheater.nl. Of meld je direct aan om eens kennis te komen maken.