Vacature │ kassamedewerker m/v

Voor de functie van kassamedewerker in het Rietveld Theater zijn we op zoek naar een persoon die voldoet aan onderstaand profiel. Het allerbelangrijkste is dat je gastvrij bent ingesteld en enthousiast bent over het Rietveld Theater en dat ook kan overdragen op de artiesten en de gasten van het theater.

Kenmerken

  • Gastvrij en klantgericht
  • Sociale instelling
  • Flexibel
  • Representatief
  • Enthousiast

Werkzaamheden
De kassa is het eerste contact​moment met het publiek; het is naast een verkooppunt van kaarten voor de voorstelling tevens een informatie- en servicepunt. De meeste mensen kopen sinds 1 januari 2016 kaarten via ons online reserveringsprogramma. Er blijven echter altijd mensen die liever aan de kassa kaarten kopen.

De werkzaamheden beginnen een uur voor aanvang van de voorstelling en duren tot een half uur na aanvang. Je bent bereid na afloop van je eigen dienst ondersteunende diensten aan het barpersoneel te verlenen als dit nodig is. Het is voor deze functie noodzakelijk om te kunnen rekenen.

Tijdsbesteding: minimaal 2 diensten in de maand. De minimumleeftijd voor een kassamedewerker is 18 jaar.

Aanspreekpunt
Coördinator voor deze functie is Hans van der Geest. Voor aanmelden, vragen en/of opmerkingen kun je een mail sturen hans@rietveldtheater.nl. Of meld je direct aan om eens kennis te komen maken.