Vacature │ barmedewerker m/v

Voor de functie van  barmedewerker in het Rietveld Theater zijn we op zoek naar een persoon die voldoet aan onderstaand profiel. Het allerbelangrijkste is dat je gastvrij bent ingesteld en enthousiast bent over het Rietveld Theater en dat ook kan overdragen op de artiesten en de gasten van het theater.

Kenmerken

  • Gastvrij en klantgericht
  • Sociale instelling
  • Flexibel
  • Representatief
  • Enthousiast

Werkzaamheden
De werkzaamheden beginnen een uur voor aanvang van de voorstelling en duren tot ongeveer een uur na de voorstelling. Je voornaamste taak is ervoor te zorgen dat alle gasten zich thuis voelen in ons theater. Je maakt een praatje met ze, zorgt dat ze bediend worden en geeft ze het gevoel dat ze welkom zijn. Als de deuren opengaan zorg je dat alle kaarsen op tafel aan zijn, dat er passende muziek opstaat en verwelkom je de mensen in ons theatercafé. Ook in de pauze en na de voorstelling zorg je voor passende muziek. Voor, tijdens de pauze en na de voorstelling draag je er zorg voor dat iedereen is voorzien van een drankje en geef je aan dat het drankje de theaterzaal in mee mag worden  genomen. Na de voorstelling probeer je mensen ook te enthousiasmeren om in ons theatercafé nog een drankje te nuttigen en eventueel na te praten met de artiest(en) van die avond. Aangezien je natuurlijk ook met geld moet omgaan is het van belang dat je goed kan rekenen. Aan het einde van je dienst zijn de barvoorraden aangevuld en is alles opgeruimd en schoon. Inroosteren kun je zelf doen zodat je altijd kan bepalen welke dienst jou het beste uitkomt.

Tijdsbesteding: minimaal 2 diensten in de maand. De minimumleeftijd voor een barmedewerker is 18 jaar.

Aanspreekpunt
Coördinator voor deze functie is Madeleine Kuipers. Voor aanmelden, vragen en/of opmerkingen kun je een mail sturen horeca@rietveldtheater.nl. Of meld je direct aan om eens kennis te komen maken.