Vrienden

Vriend
Wij houden van vrienden, veel vrienden. Wordt u vriend voor € 10 per jaar dan ontvangt u onze nieuwsbrief en krijgt u korting op alle Rietveld Series (met een ☼ gemarkeerd in onze agenda’s) en op een deel van de overige voorstellingen. Naast de kortingen krijgt u voorrang op de aankoop van tickets voor de concerten in de serie Highlights. Met uw bijdrage houden wij de kwaliteit van de programmering op peil, nu subsidies steeds moeilijker te krijgen zijn. U mag altijd een introducee meenemen om ook van de korting te kunnen laten genieten. Klik hier om Vriend te worden.

Huisvriend
Als Huisvriend ontvangt u de nieuwsbrief en kunt u gratis naar alle Rietveld Series ☼ en u krijgt korting op een groot deel van de overige voorstellingen. U krijgt voorrang op de aankoop van tickets voor concerten in de serie Highlights. Tevens wordt u uitgenodigd voor speciale evenementen, zoals de openingsavond van Fringe en de première van onze eigen Rietveld productie. Voor dit lidmaatschap betaalt u € 175 per jaar. Klik hier om Huisvriend te worden.

Abonnees
Wilt u geen vriend of huisvriend worden, dan kunt u zich aanmelden als abonnee: u ontvangt dan gratis nieuwsbrief, en krijgt als extraatje twee keer per jaar een kortingsvoucher voor een speciaal geselecteerde voorstelling in uw mailbox. U kunt aangeven in welke genres u geïnteresseerd bent en ontvangt alleen nieuwsbrieven die daarop betrekking hebben. Aanmelden als abonnee/nieuwsbrief kan hier.

Passe-partout
Daarnaast is ook het passe-partout weer verkrijgbaar. Met het passe-partout heeft u gratis toegang tot alle voorstellingen in de Rietveld Series ☼. Voor het passe-partout betaalt u € 130 per jaar. Klik hier om een passe-partout te bestellen.

Donaties voor belasting aftrekbaar
Uiteraard zijn donaties ook van harte welkom. Hiermee verbeteren we het pand, of kunnen we betere voorstellingen programmeren. Theaternetwerk Delft, de stichting die het Rietveld Theater exploiteert en het Delft Fringe festival organiseert, heeft een culturele ANBI, oftewel ANBI C status omdat zij actief is op cultureel gebied. Particuliere Donateurs kunnen 125% van hun donatie aftrekken bij hun loonaangifte. Bedrijven kunnen zelfs 150% van hun donatie aftrekken van de vennootschapsbelasting. Meer informatie hierover leest u op deze pagina. Donaties kunt u overmaken op banknummer NL30 INGB 0005 0523 07 t.a.v. Stichting Theaternetwerk Delft, onder vermelding van “donatie” en het eventuele doel waaraan u het wilt doen toekomen.