Vriend worden

Square

Vriend van het theater

Het theater houdt van vrienden, van veel vrienden. Word Vriend van het theater en ontvang onze nieuwsbrief en korting op alle Rietveld Series (met een ☼ gemarkeerd in onze agenda’s), en op een deel van de overige voorstellingen.

Dit lidmaatschap kost € 10 per jaar. Met jouw bijdrage bouw je mee aan de programmering van het theater. Je mag altijd iemand meenemen om ook van de korting te kunnen laten genieten!

Je wordt eenvoudig Vriend door op onderstaande button te klikken. Geen internet? Vanaf september is de theaterkassa op donderdagen van 11.00 en 13.00 uur geopend.

Aanmelden vriend

Huisvriend

Als Huisvriend kun je gratis naar alle Rietveld Series ☼ (met een ☼ gemarkeerd in onze agenda’s). Je ontvangt onze nieuwsbrief en je krijgt korting op een groot deel van de overige voorstellingen. Je wordt uitgenodigd voor speciale evenementen, zoals de première van onze eigen Rietveld Productie.

Dit lidmaatschap kost € 175 per jaar. Met jouw bijdrage bouw je mee aan de programmering en voortzetting van het theater. Je mag altijd iemand meenemen om ook van de korting te kunnen laten genieten!

Je wordt eenvoudig HuisvVriend door de stappen te volgen op de website. Geen internet? Vanaf september is de theaterkassa op donderdagen van 11.00 en 13.00 uur geopend.

Aanmelden huisvriend

Geef een reactie