Vriend van het theater

Het theater houdt van vrienden, van veel vrienden. Word Vriend van het theater en ontvang onze nieuwsbrief en korting op alle Rietveld Series (met een ☼ gemarkeerd in onze agenda’s), en op een deel van de overige voorstellingen.

Dit lidmaatschap kost € 10 per jaar. Met jouw bijdrage bouw je mee aan de programmering van het theater. Je mag altijd iemand meenemen om ook van de korting te kunnen laten genieten!

Je wordt eenvoudig Vriend door op onderstaande button te klikken. 

Aanmelden vriend

Huisvriend

Als Huisvriend kun je gratis naar alle Rietveld Series ☼ (met een ☼ gemarkeerd in onze agenda’s). Je ontvangt onze nieuwsbrief en je krijgt korting op een groot deel van de overige voorstellingen. Je wordt uitgenodigd voor speciale evenementen, zoals de première van onze eigen Rietveld Productie.

Dit lidmaatschap kost € 175 per jaar. Met jouw bijdrage bouw je mee aan de programmering en voortzetting van het theater. Je mag altijd iemand meenemen om ook van de korting te kunnen laten genieten!

Je wordt eenvoudig HuisvVriend door de stappen te volgen op de website. 

Aanmelden huisvriend

2 Comments

  1. hallo, ik kreeg een email dat ik me opnieuw moet aanmelden om 1 jaar weer vriend te kunnen zijn. Nou lees ik dat dat automatisch verlengd wordt. Was is nou waar?
    Daarnaast lukt het me niet om bij jullie in te loggen.
    groet, Anke van Lon

    Anke van Lon

Geef een reactie