Vacature | medewerker Delfts Theaterhuis m/v

Delfts Theaterhuis is net als Delft Fringe Festival en Rietveld Theater een initiatief van Stichting Theaternetwerk Delft.

Delfts Theaterhuis zorgt voor cursussen, workshops en producties in alle disciplines van de podiumkunsten die plaatsvinden in het Rietveld Theater, zowel voor (beginnende) amateurs als (semi) professionals. In 2014 is hiermee een start gemaakt, met name gericht op senioren. Om dit project verder te kunnen laten groeien, met de juiste docenten en de juiste reclame, zijn wij op zoek naar iemand die het leuk vindt om hiermee aan de slag te gaan.

Kenmerken

  • organisatorisch talent
  • creatief kunnen denken
  • flexibel
  • enthousiast

Werkzaamheden
Uitzoeken hoe en waar de cursussen en workshops het beste uitgezet kunnen worden om zodoende de juiste doelgroep te kunnen benaderen. I.o.m. de coördinator een plan op te stellen om dit te gaan uitvoeren. Tevens uitzoeken hoe en waar workshops voor bedrijven uitgezet kunnen worden. Het bijhouden van de website en Facebookpagina. Meedenken over andere mogelijkheden voor het verder uitbouwen van het Delfts Theaterhuis.

Tijdsbesteding: in ieder geval 2 uur per week, zelf in te delen

Aanspreekpunt
Coördinator voor deze functie is Tamara Kuipers. Voor aanmelden, vragen en/of opmerkingen kun je een mail sturen tamara@delftstheaterhuis.nl. Of meld je direct aan om eens kennis te komen maken.