fbpx

Tips

Een goede presentatie is in dit vak, maar zeker ook in het social media tijdperk erg belangrijk. Speciaal voor (beginnende) artiesten hebben lokale ondernemers interessante aanbiedingen.

Studio van Rie

Studio van Rie, een grafische ontwerpstudio uit Nootdorp heeft een speciaal aanbod voor (beginnende) artiesten. Tegen een redelijk tarief creëert deze studio een poster, een persbericht en/of een biografie voor jou.

Poster

Om bezoekers te attenderen, hangt het Rietveld Theater opvallende A2 en A3-posters in het theater. Studio van Rie wil deze poster van jouw voorstelling/concert voor jou maken.
Prijs: € 75 ex btw (opmaak + 10 posters).
Prijs voor eigen ontwerp, extra posters en/of flyers in overleg.

Persbericht

Aan de hand van korte input schrijft Studio van Rie een prikkelend persbericht en stuurt deze naar alle relevante plaatselijke, lokale en regionale media.
Prijs: € 50 ex BTW

Biografie

Je ontvangt een handzaam A4’tje met een korte, bondige en wervende tekst over jou en/of jouw groep. Deze biografie kun je bijvoorbeeld gebruiken op sociale media en de website.
Prijs: € 50 ex BTW

Actie prijs voor het totaalpakket: € 150 ex BTW

Studio van Rie bestaat deels uit medewerkers met een fysieke beperking met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij werken samen met een aantal professionals uit het communicatievak. Dat maakt Studio van Rie met afstand bijzonder.
Contact: info@studiovanrie.nl Website: www.studiovanrie.nl

Fred Leeflang

Fotograaf Fred Leeflang maakt prachtige foto’s en voor artiesten die via het Rietveld Theater foto’s laten maken, geeft hij 50% korting.
Contact: info@fredleeflangdesign.nl  Website: fredleeflangdesign.nl

Mirjam Bloem | Empresence

Voor iedereen is het belangrijk lichaamstaal te onderhouden en te bevorderen voor diverse doeleinden. Mirjam is een expert op het gebied van lichaamstaal. Door haar jarenlange ervaring als flamencodocent weet ze op een unieke manier de overdracht te verduidelijken. In haar benadering gebruikt ze ondermeer elementen uit de flamenco en theaterwereld.
Contact: mail@empresence.eu Website: empresence.eu