thuis theater

Rietveld Theater lanceert #Thuistheater. Een initiatief om artiesten te helpen de corona-crisis door te komen. Onze eerste levensbehoeften bestaan niet alleen uit water, brood en wc-papier. Ook de interne mens dient gevoed te worden met schurende humor, hartverscheurend melodieën en een verfrissende kijk op de werkelijkheid. Vanuit het Rietveld Theater bieden we onze vaste bezoekers en andere theaterliefhebbers theater op de thuisbuis.

VOOR BEZOEKERS
Voor een schappelijke vergoeding koop je een ticket voor jezelf of de gevulde huiskamer. Je ontvangt een mail met een link naar de voorstelling. Klik ruim voor aanvang van de voorstelling op de link, zodat duidelijk is dat deze werkt. De voorstelling start vervolgens automatisch. Open je de link als de voorstelling al is begonnen, dan kijk je met een kleine vertraging.

Vragen over je betaling en en de mail met link naar de voorstelling? Mail dan naar kassa@rietveldtheater.nl

Wil je op de hoogte blijven van de programmering, meld je dan aan voor de nieuwsbrief:
NIEUWSBRIEF 

VOOR ARTIESTEN
Het optreden begint vanuit de eigen huiskamer van de artiest of op de vlakke vloer van het lege Rietveld Theater (beperkt). Hij of zij kan de bezoekers niet zien maar interactie is mogelijk via de chat. De opbrengst van de kaartverkoop gaat grotendeels (verdeling 70% artiest en 30% technici en theater) naar de artiest.

Artiesten kunnen zich aanmelden via:
AANMELDEN ARTIESTEN

YOUTUBE KANAAL
De voorstellingen worden uitgezonden via ons YouTube kanaal: Rietveld Thuis Theater. Abonneer je ook op ons YouTube kanaal:
YOUTUBE KANAAL

ALS ANDER THEATER OOK LIVE STREAMEN
Wil je als klein theater toch nog wat verdienen en contact houden met je achterban? Maar je wilt niet zelf livestreamen? Meld je dan aan om onze voorstellingen aan jouw achterban te verkopen voor een percentage van de ticketprijs.
LIVESTREAMEN

INITIATIEF
Omdat ook onze zaal leeg staat en zijn we dit initiatief gestart. We komen vast nog kinderziektes tegen, maar door dit goed  werkend te krijgen kunnen we artiesten weer een steuntje in de rug geven.

Wil je ons steunen, word dan vriend of donateur.
VRIEND WORDEN  DONATEUR WORDEN 

Toch nog vragen die hierboven niet beantwoord zijn? Stuur dan een mail naar: thuistheater@rietveldtheater.nl

Klik hier voor de voorstellingen, deze worden continue aangevuld.

Translate »