Wat is Rietveld Thuis Theater?

Rietveld Thuis Theater

Rietveld Theater lanceert #Thuistheater. Een initiatief om artiesten te helpen de corona-crisis door te komen. Onze eerste levensbehoeften bestaan niet alleen uit water, brood en wc-papier. Ook de interne mens dient gevoed te worden met schurende humor, hartverscheurend melodieën en een verfrissende kijk op de werkelijkheid. Vanuit het Rietveld Theater bieden we onze vaste bezoekers en andere theaterliefhebbers theater op de thuisbuis.

VOOR BEZOEKERS
Voor een schappelijke vergoeding koopt men een ticket voor zichzelf of de gevulde huiskamer. Bij aanvang van de voorstelling logt men in op het videokanaal waar alleen degenen die een ticket gekocht hebben toegang toe hebben. Wil je op de hoogte blijven van de programmering, meld je dan aan voor de nieuwsbrief:
Nieuwsbrief 

VOOR ARTIESTEN
Het optreden begint vanuit de eigen huiskamer van de artiest of op de vlakke vloer van het lege Rietveld Theater. Hij of zij kan de bezoekers ook zien en interactie is mogelijk via de chat. De opbrengst van de kaartverkoop gaat grotendeels naar de artiest. Artiesten kunnen zich aanmelden via
Aanmelden Thuis Theater

Abonneer je ook op ons YouTube kanaal:
YouTube kanaal

Omdat ook onze zaal leeg staat en zijn we dit initiatief gestart. We komen vast nog kinderziektes tegen, maar als we dit werkend krijgen kunnen we artiesten weer een steuntje in de rug geven. Wil je ons steunen, wordt dan vriend of donateur.
Vriend worden  Donateur worden 

Klik hier voor de voorstellingen, deze worden continue aangevuld.