MEEDOEN MET EEN THEATERPRODUCTIE?

De Kameraden is een groep enthousiaste theatermakers, die werken op het snijvlak van professioneel en amateurtheater. In maart 2019 zetten we de productie All Animals… (gebaseerd op het boek Animal Farm van George Orwell) op de planken in het Rietveld theater in Delft. Dit satirische verhaal gaat over een groep dieren die er genoeg van heeft om als slaven van de mensheid te moeten leven, en de macht in eigen handen neemt.

Voor deze productie zijn we op zoek naar mensen met een hart voor theater. Het maakt niet uit of je als speler of als ondersteuner mee zou willen doen. Als je ervaring hebt is dat mooi, maar anders krijg je de mogelijkheid om die bij ons op te doen.

Om ons beter te leren kennen organiseren we op donderdag 17 mei 2018 een gratis workshop in Den Haag. Hier kan je vrijblijvend kennismaken met de wijze waarop de Kameraden een theaterproductie vorm geeft. Deelname aan deze workshop is gratis en verplicht je tot niets, maar je gaat zeker een interessante en enerverende avond meemaken.

Ben je geïnteresseerd of nieuwsgierig? Wil je meedoen aan de workshop? En doe je daarna misschien wel auditie voor deelname aan de productie All Animals…? Zoek je een groep interessante en  plezierige mensen ? Wil je aan je theatervaardigheden werken en je (onvermoede) talenten laten floreren?

Het kan allemaal! Je kunt als speler of als ondersteuner een bijdrage gaan leveren binnen theatergezelschap de Kameraden.

Meld je aan via onze website www.deKameraden.nl of stuur direct een mail naar info@dekameraden.nl.

We zien uit naar je komst!

Met artistieke groet, de Kameraden.

Belangrijke data:

  • 17 mei 2018: Gratis workshop
  • 24 mei 2018: Audities All Animals
  • 31 mei 2018: start repetities
  • 14 – 17 maart 2019: All Animals

P.S. Mocht je 17 mei verhinderd zijn, neem ook dan ook zeker contact met ons op. Je kunt dan alsnog deelnemen aan de audities voor onze productie All Animals…

De locatie voor de workshop en onze repetities is tennispaviljoen WW Hogenhoucklaan 35 2596 TA in Den Haag (stadsdeel Haagse Hout/Benoordenhout).