TheaterTourforLife – een benefiet(s)voorstelling

Square
  • 21 juni 2017
    20:30 - 22:30

Niet eerder wielrenners, niet eerder een team. Samen gaan ze de uitdaging van hun leven aan. 1.400 km in acht dagen op de racefiets van Italië terug naar Rotterdam. Over de hoogste bergen en door de diepste dalen. Acht etappes onder emotionele druk en fysieke hoogspanning. En elke etappe eindigt iedere avond op de camping: de avondetappes.

Beleef de spanningen, de intriges, het persoonlijk verdriet en het gedeelde geluk mee van dit team en de begeleiders in de acht avondetappes op dit toneel.

Deze volledig geïmproviseerde benefiet(s)voorstelling wordt eenmalig vertoond en de opbrengsten gaan volledig naar het goede doel van deze Tour for Life: Daniël den Hoedstichting. U betaalt vooraf geen entree. Achteraf wordt er met de bekende Rode Hoed van deze stichting rondgegaan. Geef gerust gul! Hiermee draagt u bij aan succesvol kankeronderzoek van het Erasmus MC.
Een theatertour for life dus!

Spelers: Marleen Kerkvliet, Sylvia van Opdorp-Stijlen, Miriam Brouwer, Tijs Driessen, Renez Nota, Berry van den Bos, Sven Lanser en Emile Mazerant
Muziek: Joost Smeets
Licht en 
Techniek: Edwin Pauptit

Reserveren: emilemazerant@me.com of hieronder