Piepschuim | Zo doen we dat hier ☼

  • 2 maart 2018
    20:30 - 22:30

Je kent Piepschuim (Cor Burger, Robbert Koekoek) natuurlijk van één van de succesvolle eerdere theaterprogramma’s. Of je bent één van die tienduizenden mensen die Piepschuim gezien heeft op festivals als Mundial, De Beschaving, De Boulevard of Oerol. In dat geval kom je zeker kijken. Maar als je Piepschuim nog niet kent, dan is dit je kans: Piepschuim komt in jouw theater. Laat je onderdompelen in de wereld die Piepschuim heet.

Zo doen we dat hier is een waanzinnig muzikaal en energiek programma over grote thema’s en kleine problemen. Het bevindt zich op het snijvlak van muziek, cabaret en theater: tomeloze energie, prachtige teksten, virtuoze muziek, veel humor, sprekende mimiek en soms een verrassend dansje.

Hoe vang je de Nederlandse geest? Wat is de mores van deze tijd? Wat voor land zijn we eigenlijk geworden? Vragen, vragen, vragen en Piepschuim zou het antwoord ook niet weten. Maar daar gaat dit programma ook niet over. Zo doen we dat hier gaat over jou,
over mij, over ons dus. Over grote thema’s en een klein hartje. Dichtbij huis, in de achtertuin met een kopje thee of een goed glas bier.

Regie-advies: Karel de Rooij

*** TROUW
“Liedjes, die muzikaal zeer variëren en vaak mooi van taal zijn”
“… een mix van liedjes, humor en verstilling.”
*** THEATERKRANT
“Hoog tempo, creatieve vondsten”
*** CABARET.NL
“Een boodschap die ontnuchterend binnenkomt … het publiek wordt er even stil van.”
“…een goede mix van muziek, scherpe teksten en beeldende sketches”