Korenavond | Shantykoor Geen C te Hoog en Popkoor Delfts Blond ☼

  • 3 mei 2018
    20:30 - 23:55

Zangkoren uit Delft en omgeving treden op in verschillende combinaties. Ontmoetingspunt voor koorleden en liefhebbers van koormuziek. Vanavond treden op:

Shantykoor geen C te Hoog

In februari 2014 is Shantykoor Geen C te Hoog gestart. Omdat één van de heren uit één van onze andere koren aangaf dat hij zo graag bij de * Sanseveria’swilde zingen, hebben wij de dames van de Sanseveria’s gevraagd hoe zij daar over dachten. Helaas voor John, maar ze wilden een dameskoor blijven. En zo is het Shantykoor in het leven geroepen. Het was bij de start direct een groot succes. Wat een geluid als al die mannen gaan zingen. Waar Shantykoor Geen C te Hoog komt, het is altijd feest.

Popkoor Delfts Blond

Delfts Blond is gedreven, muzikaal, heeft humor en weet wat ‘kleuren’ is. Zowel met lichte en vrolijke klanken als met haar donkere timbre (en alle nuances daar tussen) weet Delfts Blond de gevoelige snaar te raken. Bij Delfts Blond staat plezier hoog in het vaandel, maar ze zijn ook ambitieus en zoeken steeds naar nieuwe uitdagingen op muzikaal gebied.

Prijs Aantal:
Toegangskaart €5,00 (EUR)  
Toegangskaart Vriend €4,00 (EUR)  
Toegangskaart Huisvriend €0,00 (EUR)