fbpx

Rietveld Serie: Delft Vertelt

Iedereen heeft een verhaal: een groot verhaal, over iets dat je kijk op het leven veranderde, of juist een kleine overpeinzing, over iets dat je ziet of meemaakt. Iets komisch, of juist iets ontroerends. Een verhaal van lang geleden, of van vorige week.

De eerste ‘True Stories’-evenementen, waar gewone mensen hun eigen verhaal vertelden, begonnen zo’n twintig jaar geleden in Amerika en zijn daar nu een groot succes. Tien jaar later volgde Nederland met de ‘Echt gebeurd’-avonden in Amsterdam.

Bij een voorstelling van Delft Vertelt vertellen 7 Delftenaren hun True Story en is er één muzikant die zijn/haar gevoel bij Delft in een liedje vertaalt.

Het bijzondere aan Delft Vertelt is dat we het aan de stad verbinden. Elk verhaal moet een verbinding hebben met Delft. Met al die verhalen vieren we dat we samen de stad zijn.

Interesse om mee te doen? Getrainde schrijfdocenten en vertellers helpen u met het kiezen, uitwerken en vertellen van uw verhaal. U hoeft absoluut niet ervaren of geschoold te zijn: voor veel vertellers is het de eerste keer dat ze op een podium staan. Informatie en aanmeldingen: delftvertelt@rietveldtheater.nl of (06) 24439556.

Delft Vertelt is een samenwerking tussen Schrijven in Delft, Vertelkring Delft en Theaternetwerk Delft.

Kom genieten van de verhalen!

Komende voorstellingen

16 december 2018
3 maart 2019
26 mei 2019
29 september 2019
15 december 2019

Alle middagen van Delft Vertelt starten om 15.00 uur.

Rietveld Theater