fbpx

DELFT FRINGE NIGHT #12

Tijdens Delft Fringe Night #12 geniet je van een avondvullend programma van drie korte voorstellingen die de afgelopen festivaleditie hoge ogen scoorde bij het publiek. Een verrassende avond met cabaret, theater en dans. Kaarten zijn nu in de verkoop, het complete programma volgt binnenkort!

Marco Lopes | Moedt
Over Moedt: Is kwetsbaarheid een kracht of juist een zwakte? Hoe stoer is het om echt te falen? En mag dat als man in deze tijd? Hoe zit het met de jonge generatie en het geworstel met hun identiteit? Kan Marco zich nog met hen meten? Waar vindt hij de rust en de moed, om niet te moeten? Veel vragen maar Marco houdt het luchtig, die komt net terug van een retraite weekend en kan voorlopig weer zijn mannetje staan.

Marco Lopes is cabaretier, theatermaker en acteur. Hij studeerde af in 2015 aan de Koningstheateracademie in Den Bosch met zijn voorstelling Saudade. In 2015 won Marco de juryprijs tijdens het Comedyhuis Comedy Competitie en in 2016 stond hij in de finale van het VARA Leids Cabaret Festival.

Rake Klappen | Wielt het vuur uit 
Er was een knal en toen niets
Na de grote ramp komen ze hun bunker uit. Wat rook, een appel en een stuk schapenvacht. Voor de rest niets. Alles wat was is verleden tijd. Geen taal, geen eten, geen kleding. Je moet weer overleven op je instinct, op jouw innerlijke oermens. De ietwat dikkige oermannen van Rake Klappen vinden het opnieuw uit in Wielt het vuur uit.

Samen moeten ze een weg vinden om te overleven. Na maanden van zoeken wordt de laatste appel op aarde gevonden. Deze is echter onbereikbaar. De mannen voeren allerlei capriolen uit om deze appel te bemachtigen. Onderweg raken ze afgeleid. Er moet kleding uitgevonden worden, schimmen van het verleden worden ontdekt en verliezen de mannen zichzelf in het heden én het verleden.

Pop-up-restaurant Vrije Smaken
Maak de Delft Fringe Night #12 compleet en geniet voorafgaand van een heerlijk driegangendiner in het Rietveld Theater. Miranda Staak, cateringbedrijf Vrije Smaken, combineert wereldse smaken in haar overheerlijke gerechten. Het diner bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert en je kunt om 18.30 uur aan tafel. Je betaalt voor het diner en de voorstelling € 36.

Rietveld Theater